lauantai 3. lokakuuta 2009

Icicles & Snowflakes

... Tai ei onneksi ihan vielä, vaan tuulta ja vesisadetta. Jep syksy.

On lauantai-ilta. Pitkästä aikaa en ole lauantaina missään. Olen yksin kotona ja kuuntelen sadetta. Ja taas Josè Gonzàlezia. Se vaan sopii äärettömän hyvin tällaisiin yksinäisiin syysiltoihin. Ja mikäs sen parempi kuin istua tai paremmin vähän tällee maata sohvalla peiton alla MACBOOK sylissä. Jee en voi taas tarpeeks hehkuttaa. Toimii kuin unelma. Ja kun se on niin nättikin vielä. Välillä vaan ihailen sitä ja toisinaan vähän halailenkin sitä. Jotain iloa tähän pimeyteen.

Vietin tänäänkin koko aamupäivän johonki melkein kahteen saakka vaan flanelliyöpuvussa istuen läppäri sylissä. Sitten tulikin äkkilähtö siskon luokse poikkeemaan. Ärsyttää muuten, kun mulla ei ole mitään siis mitään sopivaa laukkua, johon tämän valkoisen rakkauden saisi mahtumaan. Paitsi reppu. Mutta reput on ihan tylsiä ja hankalia esmes kaupungilla. Vielä ko mun lidlin reppu ei ole mikään kaikkein viehättävin ulkonäöltään. Paitsi että se on ruma, se on hankalakin, koska pyöräillessä ei saa soivaa puhelinta kaivettua. Olkalaukusta sen sijaan voi kaivaa vaikka mitä kesken pyöräilyn. Reput vaan ei sovi minkään kanssa. Pitäisi siis jonkinlainen laukku ostaa. Eikä mitään tyhmää tietokonelaukkuja, ne yleensä vasta rumia onkin. Eli joku hieno, ei liian massiivinen ja mielellään suht olkaystävällinen ja johon mahtuu tämä kone. Semmoinen. Toisin sanoen luultavasti maailman vaikein löytää just se sopiva. Mutta pitää yrittää.

Noniin ja takaisin asiaan ennen tuota laukkuvuodatusta. Eli lähdin siskon luokse poikkeamaan tietysti sitten se reppu ja kone mukana (että sai esitellä ihanuutta). Siskolla olikin jotain vaatteita, joista oli luopumassa. Otin yhden mustan juhlatopin, joka oli äärimmäisen hankala saada päälle ja poiskin vielä. Kelpasi mulle vielä semmonen punamustaraidallinen pitkähihainen, jossa on huppu -härpäke. Tuli nälkäkin siinä, joten lähettiin keskustaan syömään. Jäin sinne sit kiertelee ostaa jotain pakollisia, kuten hiuslakkaa ja jotain meikkejä. Mikä siinä muuten on, että yleensä kaikki meikit aina loppuu samaan aikaan? Keksin vielä ainakin pari juttua, mitä pitäisi ostaa ja niihin menee sitten kuitenkin aika paljon rahaa. Örh. Ostin vielä tavallisen mustan pitkähihaisen paidankin, ko semmosia tarvitsee aina ja ne on kätsyjä t-paitojen alla. Pitäisi kyllä vähän taas ruveta pihistelemään. Rahaa menee ko bajamajoihin on jonoa festareilla.

Ja niin mitä edelliseen postaukseen tulee, niin juuri nyt hetki sitten tein päätöksen ja tilasin niistä paidoista sen vasemmanpuoleisen, eli sen raidallisen. Toivottavasti on kans hyvä sitten.

Nytpä ei taidakaan olla mitään kuvia, ko kaikki mun kuvat ja musat ja kaikki on vielä vanhassa koneen raadossa. Ei vaan millään jaksais avata sitä rakkinetta. Sitäkin pitäisi. Kaikkea vaan koko ajan pitäisi ja pitäisi. Ei jaksaisi.

Säädin sata vuotta yhden kuvan kanssa. Koitin photoshopata jotain kivaa, mut ei mitään mikä nyt kumminkaan tulee tähän nyt. Joten ei kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti