perjantai 9. lokakuuta 2009

An honest mistake

Tulihan se viikonloppu taas. Piiitkän kouluviikon jälkeen. Huomenna pääsee onneksi vähän juhlimaan. Nollataan kunnolla, ehkä. Mutta tarkoitus olisi. Olen jo koko viikon miettinyt, että mitä laitan kyseisille syntymäpäivähippoihin päälle. Mielessä on ollut yksi semmoinen ensemble. En tietenkään ole vielä kokeillut, että miten se toimii. Huomenna kai vielä ehtii. Toivottavasti vain ei ole mitään oleellista pyykissä, sillä en todellakaan ole sitä huomannut tarkistaa. Eikä sitten ehdi enää pestä. Cross your fingers.

Kävin tänään hulluilla päivillä äitin kanssa. Perinteen mukaan. Tällä kertaa ei tosin löytynyt mitään niin kivaa vaatetta, että oisin viittinyt ostaa. Äiti osti mulle sitten vain perus mustat paksut sukkahousut ja sitten ostin semmoisen urheilutopin, jonka tarvitsen. Niin joo ja ostin vielä kaulahuivin, mutta se oli ihan H&M:ltä. Senkin tarvitsin, tietenkin. Piti saada semmoinen iso, lämmin, joka menee sillee kunnolla ympäri, mutta ei oo liian tönkkö.

Yritän saada huomenna jotain kuvaa aikaan siitä asusta, jos vain suinkin mahdollista. Mulla on niin suuret visiot siitä. Tosin tuskin se on niin ihmeellinen loppujen lopuksi. Tai mitä, jos en saa sitä edes toimimaan. Noh kyllä mä kai aina jotain keksin. Sain nyt värjättyä tukankin. Ei enää kamalaa juurikasvua. Tosin tuntuu muuten, että pitäisi taas jo käydä lyhentämässä. Kasvanut ihan huimasti, vaikka vasta reilu kuukausi sitten kävin kampaajalla. Tästä perjantaista tulikin tämmöinen tyttöjenilta - yksin. Värjäsin hiuksia ja nyt istun rakkaan maccini ääressä, syön sipsejä, juon mehua ja höpöttelen turhanpäiväisiä. Voi hyvällä omatunnolla syödä sipsejä kun menee aamulla vesijumppaan! Todella harvinaista, että minä menen lauantaiaamuna harrastamaan jonkin sortin urheilua. Yay for me! Menen kyllä ihan mielelläni. Se on kivaa. Sitä paitsi se tekee varmasti hyvää mun äärettömän kipeälle niskalle, hartioille ja suunnilleen koko selälle. Koko viikon ollut aivan tajuttoman kipeät ja päätä särkenyt melkein joka päivä. Vesijumppa mummojen kanssa auttaa varmasti.

Ja koska on tyttöjen ilta ja koska, ettei tämä ole aina vain pelkkää tylsää tekstiä, niin leikin vähän photoboothilla ja otin omakuvia pyjamassa. Leikitään vaikka, että esittelen vain vastavärjättyä kuontaloa (musta väri kun niin hyvin näkyy mustavalkoisessa kuvassa).

Illan asuna tietenkin ruudullinen flanelliyöasu ja villasukat.

Just nyt ei soi mitään koska ensimmäistä kertaa beibini vähän tökkii, enkä uskalla just nyt avata Spotifyta uudestaan. Mutta kuuntelin äsken (ennen pientä tösähdystä) The Braverya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti