torstai 22. lokakuuta 2009

You put the art in retarted

Taas kerran on se hetki, kun tajuaa ettei vaan oikein jaksais eikä kiinnostais. Kaikkea mahdollista pitäisi taas tehdä. Mutta sen sijaan, että ryhtyisi tuumasta toimeen ja vaan tekisi, niin ennemmin ahdistelee sitä ettei halua. Hohhoi aina sama valitus.

Sentään rankalla työllä on rankat huvit. Hurjaakin hurjempi laivamatka takana. Oli äärimmäisen kivaa! Nyt taas ei taida olla vähään aikaan mitään, mitä odottaa. Pitää koittaa järkkää jottain. Noh sainpahan laittaa uutukaisen päälle. Tykkään tosi paljon tästä. Tämähän on se play.comista tilattu Atticuksen tunikamekkohärpäkejuttu. Todella mukava päällä ja näyttääkin hyvältä. Noi pinkit yksityiskohdat on öh piristäviä. Siis tykkään niistä.

Tämä loistava kuva on tietenkin hytin vessasta. Hiukan demoninen ilme, mutta viinaruletilla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa.

Asiast kukkaruukkuun. Rahaakin on tullut ihan kiitettävästi kulutettua. Taitaa olla huolettoman rahankäytön päivät pikku hiljaa ohi. Ei saa ostaa mitään kivaa. Hö. Tosin mulla on sellainen tunne, että saattaisin tarvita uuden takin ja jonkinlaiset talvisaappaat. Kun ei niitä maihareitakaan tahdo löytyä. Mulla on aina ongelma talvitakkien ja -kenkien kanssa. En muista koskaan löytäneeni sellaisia, joista oikeasti olisin tykännyt tai olisivat istuneet. Päädyn aina johonkin ihan kivaa tai ihan hyvään, koska pitää vaan saada jotain lämmintä kylmään.

Jos tässä sitten alkais töihin, kun on eka saanut valittaa. Ryhdyn ahkeraksi. Niin varmaan..

Nyt soi: Muse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti