perjantai 28. elokuuta 2009

Sveitsistä

No joo, jos koitan tällee vähäsen kirjottaa. Pitänyt jotain matkapäivityksiä tänne laittaa, mutta kun ei jaksa niin ei jaksa.

Neljäs päivä siis Sveitsinmaalla takana ja edelleen ihan mahtia. Tää on kuin toinen koti. Ei oo mitään parempaa ko herätä aamulla ja ikkunasta ulos näkyy vuorten huippuja ja perinteistä Alppimaisemaa. Siinä nyt vaan on jotain, ko vieressä on aivan järjettömän kokoisia kivimöhkäleitä ja ulkona kuuluu koko ajan lehmänkellojen kilinä. Tuntee itsensä hyvin pieneksi. Tänään ei vielä valloitettu huippuja, mutta vaellettiin metsässä, siis vuorenrinteellä kuitenkin. Välillä oli ihan kunnon kiipeemistäkin, et jos ois vähänki astunu ohi niin sit ois henki pois tai vihanneksena loppuelämä. Alastulo oli itseasias vaikeempaa ja rankempaa ko ylös meneminen. Huomenna sitten aamulla taas aikainen herätys ja aiotaan tehdä ns. kullankaivajanreitti, eli vaelletaan Rothornin huipulle, joka näkyy tästä tän talon ikkunoistakin. Varmaan mennään eka hissillä mittelstationille ja siitä sit lähtee se reitti. Tänään muuten loppui ekan kerran kameran akkukin. Aika hyvin.

Täällä ihan oikeesti lepää mieli. Suomi on ihan tylsä ja lässähtäny maa verrattuna Sveitsiin. Ainoa miinuspuoli on tää hintataso, eli kallista on. Harkitsen silti vakavasti tänne vaihtoon tulemista. Pitää vaan ite järkkää. Mut ois se aika siistii.

Ehkä meen tästä nukkumaan. Muut taas meni jo. Tosiaan aikainen aamu valloittaa huippuja. Palaan varmasti taas paremman matkaselostuksen kanssa. Ja niitä kuvia kans. Ja tietysti siitä, mitä kaikkea ehdin yhdessä ja puolessä päivässä shopata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti