keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Shelter

Oma koti. Ih.

Nyt on muutettu ja kotiuduttu. Oikeastaan kotiuduin heti. Kuinka jokin paikka voi tuntua heti kodilta? Hassua. Pidän ullakkohuoneistostani koko ajan vain enemmän. Mulla on hei kattohuoneisto, jossa on kattoikkunat ja keltainen vessanpönttö. Mitä muuta voi toivoa?

Pitää ehkä ottaa kuva keltaisesta vessanpöntöstä. Niin hieno se on. Tai oikeastaan se on niin kamala, että se on jo hieno.

Tänään sain myös netin. Ystävällisiä, kilttejä ihmisiä on vielä olemassa! Ehkä maailma ei olekaan ihan NIIN paha paikka. Rohkeana tyttönä uskalsin soittaa alakerran asukkaan ovea ja kysyä nettiä. Ihana ihminen oli hän. Antoi salasanan, jotta saan käyttää nettiä.

Aa myös uutta Spotifysta. Semmoinen ko The xx. Ihan uusi tuttavuus. Ja I like very much. Ihanaa kun löytää uutta mussiikkia. Se on kivaa. (Florence soi vieläkin ja paljon ja Florence tulee Ruisrockiin!!!)

Mutta koitan taas palailla astioille, jos vaikka saisin jotain hassua kuvaa kämpästä. Ehkä jos pääsisi vähän panostamaan ulkonäköönkin tai lähinnä siihen vaatetukseen. Kunhan kiireiltä ehtisi. Viime päivät menneet todella tylsissä. Toki rahattomuudellakin on iso osuutensa, kun ei voi mitään uutta ostaa. Onneksi sain Sveitsin tuliaisia. Tulihan sieltä jotakin vaatettakin. Nih.

Noniin tästä tuli näköjään pieni jaarittelu. Noh aivan sama.


Nyt soi: The xx – xx

1 kommentti:

  1. Heippa, tervetuloa blogiini osallistumaan H&M 50 euron arvontaan :)

    VastaaPoista