sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Her words destroyed my planet

Mmh kummasti en keksi millä aloittaa.

Mulla on hei kuvia! Jopa ois ehkä jotain asukuvia tähän mun todella huonoon muotiblogiin. Haha. Tässä blogissa ei ole kyllä mitään järkeä, kärkeä eikä punasta lankaa. Sitä sun tätä, enimmäkseen tota.

Clouds and clouds and clouds are passing by. Vai olisko se kummiski jäätä ja lunta mun kattoikkunassa? Ehkä se kevät tulee sittenkin.

Uaa mulla on peilikuva. Lauantaina mentiin siis pikkasen soittelee luokkakaverin luokse. Oli ihan mahtia taas! Kiva lauantai. 

Jottai tämmöstä oli päällä. Ja tyylikäs kaaos taustalla. Nice!
Toi vetskaripaita on Sveitsistä muistaakseni Clockhousesta. Aivan ihana. Tykkään noista hihoista ihan ältsisti. Housuiks uskalsin laittaa farkkuveijot. Ekaa kertaa oli sillee ettei ole pidempää tunikaa sen kanssa vaan ihan housuina käytin. Ojee kevät tuli niin paljon, että otin käyttöön punaset connaritennarit, jotka onkin tuossa vieressä. JA pistin ekaa kertaa kevättakin! Jee. Vaikka satoi yöllä vettä, ei se haitannut, koska ei ollut kylmä. 

Kontrastit lähes täysille -kuva.

Semmosta vkonloppua. Näköjään elän vain vkonloppuisin. Mutta niin se on, kun viikolla istuu koulussa aamusta iltaan, ei paljon mitään muuta ehdi. 

2 kommenttia:

  1. No, mää ainaski luen aina sun "muoti"blogia :):) Koska pidetään siskosten ilta sun luona?!?!?

    VastaaPoista
  2. Jee, kivaa! Koitetaan kattoa joku ilta, olis kiva.

    VastaaPoista