maanantai 4. huhtikuuta 2011

The lost scenes

Sorge morge,

nyt tulee vääähän myöhässä tää päivitys. Mut ei voi mittää. Kiirettä on pitänyt niin koulun kun sosiaalisen elämän kanssa.  Yllättävän kivaa ja mielenkiintoista koulunkäynti onkin. Erityisesti animaatio-kurssi on lähinnä sydäntä ja todennäköisesti se hyödyllisin. Ainakin noin niinkuin kikkailun iloksi. Sitten on saksan kielen kurssia ja jotain muita höpöhöpö-kursseja. Nojoo ehkä nekin on ihan kivoja. Yhden pikakurssin puitteissa tuli väsättyä uusi blogi joka löytyy täältä. Sisältö enemmän kuvapainoitteinen, mutta lähinnä fiiliskuvia sieltä sun täältä. Päivittyy ehkä jopa useammin kuin tämä aito ja alkuperäinen.

Mutta asiaan. Karnevaalin jälkeen olikin sitten vuorossa perus noidan polttaminen roviolla eli Funken. Ei ne itävaltalaiset tietenkään oikiaa noitaa räjäytelleet vaan ihan vaan semmoista nukkea. Ja ihan muuten vaan eivät polttaneet, vaan ajoivat talven pois ja toivottivat kevään tervetulleeksi. Kuvat voi ehkä kertoa lisää. Mutta koska olen ollut laiska, niin kuvia on vaan pari ja sitten löytyy videoo.

Tämä oli aikuisten kokko ja se kohosi varmaan 10 metriin. Ja päällä se noita. Oli ihan vimosen päälle väsätty noita, kasvon piirteet löytyi ja kiiluvat silmät.

Tässä sitten lasten kokko, joka oli pikkasen pienempi ja poltettiin ensin. (Aikuisten iso kokko oli siis pääkokko.) Räjäytystä oli efektoimassa kunnon ilotulitteet.



Noita palaa.

Ja oli siellä välissä ihan oikeitakin ilotulituksia. Turun päivän ilotulitteet jäi selkeesti kakkoseksi.


Ja tähän asti riitti mun jaksaminen kuvien muokkaamiseen, joten fiksuna sitten lykkäsin kaikki kuvat samaan videoon. Tässä koko Funken 24 sekuntiin. Varoitus: sisältää erittäin nopeaa ja graafista kuvaa. Ei epileptikoille.




Lisäksi Funken-tapahtuma tarjosi niin sanotun kalja/ruokateltan, josta sai ostaa omaan makuun niin burgereita kuin paikallisia munkintapaisia küchlejä. DJ soitti diskoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti