tiistai 12. tammikuuta 2010

What's so strange about me?

Jeespoks. Asiahan on nyt taas kerran niin, että olen onnistunut hassaamaan kaikki rahani. Jep. Näin pääsi käymään erinäisten ostosten sekä erään laivaristeilyn takia. Enempi sen risteilyn takia. Siksi olenkin näin rahattomana kuolannut nettikaupoista asioita, joihin mulla ei ole ikinä varaa. Tai voisi ehkä jopa olla varaa jos olis varoissaan. NIINPÄ rakensin photarilla not so fancyn kollaasin asioista, jotka voisin todella mielelläni ottaa.


Tämmöstä sitten. Eli löysin jotain niiiiiiiin äärettömän makeeta täältä. Ah Noi Vansit. AH. En osaa sanoa mitään muuta ko et noi on HIENOT ja sopis mulle ihan ältsin hyvin. Ja ihanan väriset. Oioi. Sitten toi laukku oli kans aika makee. Taas liila, mut minkäs teet ko on niin kiva väri. Ja vielä Volcomin. Sitten tuo koru, missä on toi c-kasetti, soitin ja tähti. HIENO. Ja värikin taas miellyttää. Sopis oikein kivasti noitten Vansien ja ton laukun kanssa. Sitten vähän yllättäen noi skeittikengät (vai mitkä on). Skeittitossuthan on vähän 2002, mut jostain syystä oon alkanut himoita just tommosia ehkä valkosia ehkä DC:n tossuja. Ja tuommoset tyttömäiset. Sitten viimeisenä toi keskimmäinen koru. Oioio. Viikset!! PAKKO saada. Mä niin haluan noi stäshit. Vähänkö ois siistiä sit aina valokuvissa lykätä viikset nenän alle. Ja viikset löytyivät siis täältä.

Joopa joo, eli nyt oli aika hömpänhömppää. Miksi aina, kun on rahat loppu haluaisi ostaa vaan enemmän ja enemmän asioita? Ehkä se nyt harmittaa, kun tietää, ettei voi todella pitkään aikaan ostaa mitään, sillä nyt lähti meikäläisellä säästökuuri käyntiin.

Tuosta risteilystä sen verran, että aion siitä jotain varmasti kirjoitella tässä näin, kunhan saan kuvia koneelle. Mulla on jopa yksi päivän asu kuva sieltä. Paljastettakoon nyt sen verran, että muistikuvia ei tilanteesta ole, mutta kuvat ovat pokkarissa. Eli sitä tulossa. Jeps, ja sittenhän olen myös vähän ostellut ale-juttuja (kun oli vielä joululahjarahoja olemassa). Kuvia ei niistä ole, mutta ehkä joskus jotain..

Löysin siis kauan tarvitsemani farkut ja vielä farkkulegginsit siihen päälle. Bonuksena löytyi ihan sairaan kivat korkkarisaappaat. Jee. Eipä ole niin korkeita vielä ollut, mut nyt on. Sais vaan talvi loppua, niin pääsis käyttää. Joo niin ja ostin talvitakin. Se oli sellainen käyttöostos. Siis ulkoilutakki tai mikä laskutakki onkaan. Oli vähän hintava, mutta ne on todella kalliita! Oli sekin onneks puoleen hintaan mut seittemän kymppiä verotti silti. Pidän sitä kuitenkin sijoituksena. Ainakin on laadukas takki. Ja hieno.

Joo niin ja loma loppui, koulu alkoi.

1 kommentti:

  1. Noi Vansit on kivat! Ihan sun näköset :) DC:n tossuista en tiiä, pitäis nähdä ne livenä. Korut on makeet, harmi kun sun synttäreihin on viel piiiiiitkä aika.

    VastaaPoista