tiistai 15. helmikuuta 2011

Alles klar

Hei ja terkkuja käkikellomaasta eli rakkaasta Sveitsistä!

Lento meni mukavasti Blue1:n koneella ja perillä olin noin 19:00 paikallista aikaa. Kirpeät -22 astetta jäi todella Suomeen, sillä täällä oli illalla +9 astetta eikä lunta mailla eikä halmeilla. NICE!

 Helsinki-Vantaalla kulutin aikaa kattomalla ikkunasta koneita. Aika perus.

Kolmen tunnin lennolla kulutin aikaa pelaamalla MovieCatsia, kuuntelemalla musiikkia ja kuvaamalla ulos ikkunasta (näkymä oli koko ajan aika sama).

Matias-serkku oli vastassa ja puhuttiin jopa ihan suomeksi! Jossain vaiheessa kieli sitten muuttui englanniksi, viimeistään kun kotiin päästiin, jossa Barbara odotti ruuan kanssa.

Tänään nukuin suht pitkään ja oon vaan rentoillu ja ihmetelly. Matias ja Barbara on töissä, joten ihan yssikseen tässä ollut. Hetken tuli jo paniikki kun ei tietokoneen virtajohto mahtunut yhteenkään pistokkeeseen. Olin jo luovuttanut kunnes huomasin keittiön pöydällä iPhonen virtajohdon, jonka päässä oli irrotettava pistoke. Jei sain virtaa koneeseen! Kiitos taas Applen, jota näemmä täälläkin suositaan!

Aamupalaksi tein perinteistä leipää, hilloa ja juustoa -yhdistelmän sekä mehua ja jogurtin. Täällä on myös hieno kahvikone, jolle kahvit keitin. Tai no, painoin nappia ja tuli kahvia.

Päivän ohjelma: hengaan vielä jokusen tunnin täällä, pakkaan kamat ja lähden bussilla keskustaan ja rautatieasemalle Joonasta vastaan. Sitten junalla vielä Churiin ja vuorille!

Stay tuned!

Nyt soi: liikenteen kohina ja linnun laulu.

1 kommentti: