perjantai 16. heinäkuuta 2010

Undercover martyr

Nyt sitä asumeininkiä viime viikolta. Tuli juostua yksissä kissanristiäisissä. Ihan oikeissa meinaan. Kissan nimi oli Myrsky. Tai on vieläkin. Oikein kiva kissa, vaikka kissoista en niin välitäkään. Mutta tämä oli pieni ja viaton.

Okei ehkä vähän pelkäsin sitä. Hurrrjan näköinen kissahan tuo on.

Leikittiin päivän asu -kuvia Anssin kanssa ja opetin sille miten kuuluu ottaa päivän asu -kuvia. Tai siis sitä asentoa. Onneks toi mun oma asento ja ilme osu ihan nappiin. Kissanristiäisistä matkattiin ulos "pyöräjengeilemään" lähipuistoon. Sieltä vaan jengeilemään Vanhaan Mestariin ja sit hesen fish&chipsien kaut himaan. Oli ihan hirveen kiva kuuma kesähelleilta! Semmoisia rentoja lisää.

Anssi poustaa taustalla. Päällä oli miimikkotoppi, itse tehdyt sortsit (eli oikeesti vaan saksilla leikatut vanhat farkut, joista tuli muuten tosi kivat, jee), nahkaolkalaukku on äidin vanha ja kangaskassi on joskus muinoin Helsingin sarjisfestareilta ostettu ja jalassa gladiaattorisandaalit, jotka äiti ja iskä toi Azoreilta öö viime vuonna. Ainii ja noi on ne uudet rillir. En tie mitä Anssilla oli päällä? Näyttää joltain H&M räteiltä.

Semmoista tällä kertaa. Nyt soi: Two Door Cinema Club – Cigarettes In The Theatre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti